хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниОлімпійські ІгриПрев'ю групового турніру відбору до Олімпіади 2026 від IIHF

27-08-2024 14:48 Josh

Лише один раз у 21 столітті Латвія (на фото) пропустила чоловічий Олімпійський хокейний турнір (2018). Країна-господар перебуває на піднесенні, виборовши свою першу в історії медаль чемпіонату світу, бронзу в Тампере (2023). Завжди згуртованих і пристрасних латвійців, очолюваних капітаном-ветераном Каспарсом Даугавінсом, та за підтримки воротаря Артурса Сіловса (Ванкувер), MVP 2023 року, буде важко зупинити.

Також у групі E гратиме Франція, яка посідає 14-е місце у світовому рейтингу IIHF проти 10-го Латві. Але Les Bleus не потрапляли до топ-10 на Чемпіонаті світу з часу спільного проведення з Німеччиною в 2017 році (дев’яте місце). Виставкова поразка від Норвегії 24 серпня з рахунком 0:9 – незважаючи на присутність досвідчених нападників НХЛ, таких як П’єр-Едуард Бельмар (Сіетл) і Александр Текс’є (Сент-Луїс) – не додає впевненості.

Відважним словенцям, які мають лише 97 зареєстрованих гравців чоловічої статі, буде важко пройти кваліфікацію на свої треті Зимові ігри (2014, 2018) без суперзірки L.A. Kings Анже Копітара.

Україна, яка займає 27-е місце у світовому рейтингу, заслуговує пошани за те, що зайшла так далеко, незважаючи на російське вторгнення, але брала участь лише в одній Олімпіаді (2002) і є явним аутсайдером.

IIHF

Ось що хочу сказати з цього приводу...


«Украина, занимающая 27-е место в мировом рейтинге, заслуживает полной похвалы за то, что она добралась так далеко, несмотря на российское вторжение, но она участвовала только в одной Олимпиаде (2002) и является явным аутсайдером.» что ж ! Тем легче психологически нашим будет играть ! Наших могут недооценить . Они в иихф не указали на главный козырь нашей команда это Дмитрий христич! Христич красава слепил хорошую команду которая показывает игру которую хочется смотреть !