хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілСокіл повертається на АТЕК

18-09-2024 12:49 Josh



12 вересня 2024-го вочевидь стане знаковою датою в історії нашого клубу. Адже саме сьогодні наша команда повернулася на ковзанку, яка вважалася для нас домашньою з часу відродження клубу влітку 2020-го і до початку повномасштабної війни. Ми знову на спорткомплексі АТЕК. Так, за понад два роки простою над відновленням споруди і приведенням її до вимог проведення всеукраїнських змагань роботи дуже багато. Частина вже зроблена, ще більше попереду. Але процес пішов. І головне, що ковзанка від сьогодні повноцінно служить для тренувань основної та дитячо-юнацьких команд «Сокола».

«Добре, що ми знову маємо свою домівку», — з цих слів почав сьогоднішнє тренування наставник «Сокола» Олег Шафаренко.

На честь такої події в спорткомплекс АТЕК з’їхалося все керівництво «Сокола». Президент клубу Олексій Житник взагалі прибув з загіпсованою ногою – кілька днів тому він, граючи в бадмінтон, зламав пальця.

Фактично, наразі повноцінно функціонує лише ковзанка і роздягальні для дорослої команди й дитячих команд. Все інше в процесі ремонту. Зокрема під бомбосховища переробляються підвальні приміщення. Більшою відтепер буде й гостьова роздягальня.

Очікується, що саме на АТЕКу «Сокіл» зіграє кілька стартових матчів нового національного чемпіонату. До тієї миті, поки команда разом з двома іншими київськими клубами не переїде в Палац спорту. А АТЕК будь-якої миті слугуватиме місцем для тренувань. Для молодіжної ж команди, а також дитячих команд 2015-2018 років народження реанімована арена залишиться основною протягом усього сезону.

ХК Сокіл

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів немає